Kadın Girişimci, "Bal Kafeteryası"nda Lezzet Şöleni Sunuyor
Kadın Girişimci, "Bal Kafeteryası"nda Lezzet Şöleni Sunuyor
Kemalpaşa ilçesinde arıcılıkla uğraşan kadın girişimci, açtığı "bal kafeteryası"nda müşterilerine arı ürünlerinden hazırladığı içecekleri sunarak ilgi görüyor.
33 yaşındaki Çiçek Aslan, arıcılık serüvenine Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde komşusundan aldığı ilhamla başladı. Daha sonra İzmir'in Bornova ilçesinde arıcılık yapmaya devam ederek işini meslek haline getirdi.
Ülke genelinden aldığı siparişlerle üretimini artıran Aslan, arı ürünlerinden elde ettiği karışımlarla öne çıktı. Müşterilerinin ilgisini gören Aslan, bir iş yeri açma fikrini geliştirerek kafeterya konseptine dönüştürdü.
"Arı Ürünlü İçeceklerin Keyfi, Cafe Bal'da Çıkar"
Cafe Bal adını verdiği iş yerinde, geleneksel çay ve kahve gibi içeceklerin yanı sıra arı ürünlerinden hazırladığı karışımları müşterilerine sunan Aslan, arıcılığa ilgi duyan ziyaretçilerini ağırlıyor.
Aslan, AA muhabirine verdiği röportajda, yaklaşık 15 yıldır gezgin arıcılık yaptığını ve Türkiye'nin farklı bölgelerine arılarını götürdüğünü belirtti. Ürünlerini satmak için bir iş yeri açma kararı aldığını ve şarküteri olarak başladığı işini, daha sonra kafe konseptine dönüştürdüğünü dile getirdi.
Kafenin sadık müşterileri arasında yer alan Aslan, arı ürünlü içeceklerin özellikle ilçe dışından gelen ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Müşterilerinin geri dönüşlerinin olumlu olduğunu vurgulayan Aslan, özellikle ballı polenli sütün müşteriler arasında favori bir lezzet haline geldiğini söyledi.
Çiçek Aslan, kafede sunulan arı ürünlerinden oluşan içeceklerin yanı sıra, bal satışı da yaptığını ve gelen talepler doğrultusunda işlerini genişletmeye devam edeceklerini belirtti.
İzmir HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.