İzmir Bornova’da dayanışma büyüyor

GÜNDEM/GÜNCEL 10.02.2025 - 10:06, Güncelleme: 10.02.2025 - 10:40 630 kez okundu.
 

İzmir Bornova’da dayanışma büyüyor

İzmir Bornova Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği Kent Lokantaları’na bir yenisini daha ekledi. Çamdibi’nde açılan ilk lokantanın ardından, Mevlana Mahallesi Kent Lokantası da hizmete girdi.
İzmir Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini hayata geçirdiklerini belirterek, "Bugün Mevlana Mahallesi Kent Lokantası’nda ilk yemeğimizi yedik. Meclis üyesi arkadaşlarımızla, başkan yardımcılarımızla, müdürlerimizle, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla beraberiz. Bornova'da açmak istediğimiz üç kent lokantasından ikincisini burada hayata geçirdik. Mevlana, Doğanlar ve Yunus Emre mahalleleri için büyük bir ihtiyacı karşılıyoruz. Bornovamız’a hayırlı uğurlu olsun.” Başkan Eşki, kısa süre içinde üçüncü Kent Lokantası’nı açacaklarını da vurguladı. Açılışta ilk yemeği Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, eşi Beste Eşki, belediye bürokratları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte yedi.    Halktan büyük ilgi Mevlana Mahallesi sakinleri, yeni açılan Kent Lokantası’na yoğun ilgi gösterdi. Uygun fiyatlarla sağlıklı ve lezzetli yemek yiyebilme imkanı sunan lokanta, özellikle emekliler, öğrenciler ve dar gelirli vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlıyor.    
İzmir Bornova Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği Kent Lokantaları’na bir yenisini daha ekledi. Çamdibi’nde açılan ilk lokantanın ardından, Mevlana Mahallesi Kent Lokantası da hizmete girdi.

İzmir Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini hayata geçirdiklerini belirterek, "Bugün Mevlana Mahallesi Kent Lokantası’nda ilk yemeğimizi yedik. Meclis üyesi arkadaşlarımızla, başkan yardımcılarımızla, müdürlerimizle, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla beraberiz.

Bornova'da açmak istediğimiz üç kent lokantasından ikincisini burada hayata geçirdik. Mevlana, Doğanlar ve Yunus Emre mahalleleri için büyük bir ihtiyacı karşılıyoruz. Bornovamız’a hayırlı uğurlu olsun.” Başkan Eşki, kısa süre içinde üçüncü Kent Lokantası’nı açacaklarını da vurguladı.

Açılışta ilk yemeği Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, eşi Beste Eşki, belediye bürokratları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte yedi.

 

 Halktan büyük ilgi

Mevlana Mahallesi sakinleri, yeni açılan Kent Lokantası’na yoğun ilgi gösterdi. Uygun fiyatlarla sağlıklı ve lezzetli yemek yiyebilme imkanı sunan lokanta, özellikle emekliler, öğrenciler ve dar gelirli vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.