Manisa'da Genç Oto Tamirci Ölü Bulundu
Manisa'da Genç Oto Tamirci Ölü Bulundu
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde oto tamirci kalfası Soner Arık, evinin yakınlarındaki boş arazide ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haber ege:
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde dün gece, oto tamirci kalfası Soner Arık (28) hayatını kaybetti. Olay, Hacıbey Mahallesi'nde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Evine gitmeyen ve kaybolan Soner Arık’ın yakınları, genç adamın evinin yakınlarındaki boş bir arazide yerde yattığını fark etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde, Arık’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri incelemesinin ardından cenazesi Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç adamın ölüm sebebinin kesinleşmesi için cenaze İzmir Adli Tıbba sevk edildi. İlk tespitlere göre, Arık’ın vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtildi.
Evli olduğu öğrenilen Soner Arık, Alaşehir Sanayi sitesindeki bir oto tamirhanesinde kalfa olarak çalışıyordu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Manisa HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.