Karşıyaka Belediyesi, Çocuk Atletizm Şenliği düzenledi

SPOR 28.04.2025 - 08:26, Güncelleme: 28.04.2025 - 08:26 226 kez okundu.
 

Karşıyaka Belediyesi, Çocuk Atletizm Şenliği düzenledi

Karşıyaka Belediyesi, hafta boyunca devam eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programının finalinde çocuklara özel bir spor etkinliğine imza attı.
Gerçekleştirdiği etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu kentin dört bir yanında yaşatan Karşıyaka Belediyesi, Çocuk Atletizm Şenliği düzenledi. Sekiz ayrı yaş kategorisinde, kız ve erkek sporcuların katılımıyla Semra Aksu Atletizm Parkı’nda gerçekleştirilen şenlikte toplam 2011-2018 doğumlu 175 çocuk yarıştı. Her kategoride dereceye giren ilk üç sporcuya başarı madalyası takdim edilirken, yarışmaya katılan tüm çocuklara günün anısına madalya verildi. Çocuklar hem yarışmanın hem de bayramın tadını çıkarırken, aileler de minik atletlerin heyecanına ortak oldu. “GURUR DUYUYORUZ” Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günde, Karşıyaka’nın minik sporcularının coşku ve heyecanına ortak olduk. Bugün sahada mücadele eden tüm çocuklar bizim için şampiyon. Çocuk Atletizm Şenliğimizde yarışan her evladımız, geleceğimizin parlayan yıldızıdır. Onlara güveniyoruz, onlarla gurur duyuyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.
Karşıyaka Belediyesi, hafta boyunca devam eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programının finalinde çocuklara özel bir spor etkinliğine imza attı.

Gerçekleştirdiği etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu kentin dört bir yanında yaşatan Karşıyaka Belediyesi, Çocuk Atletizm Şenliği düzenledi. Sekiz ayrı yaş kategorisinde, kız ve erkek sporcuların katılımıyla Semra Aksu Atletizm Parkı’nda gerçekleştirilen şenlikte toplam 2011-2018 doğumlu 175 çocuk yarıştı. Her kategoride dereceye giren ilk üç sporcuya başarı madalyası takdim edilirken, yarışmaya katılan tüm çocuklara günün anısına madalya verildi. Çocuklar hem yarışmanın hem de bayramın tadını çıkarırken, aileler de minik atletlerin heyecanına ortak oldu.


“GURUR DUYUYORUZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günde, Karşıyaka’nın minik sporcularının coşku ve heyecanına ortak olduk. Bugün sahada mücadele eden tüm çocuklar bizim için şampiyon. Çocuk Atletizm Şenliğimizde yarışan her evladımız, geleceğimizin parlayan yıldızıdır. Onlara güveniyoruz, onlarla gurur duyuyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

e16099cb-1737-431c-8afc-1b9079cf8efd.jpeg

c4101f4e-2a2b-4ca3-9989-99616f410d94.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.