Konak Belediyesi’nin Giysi Market’inde Bayram Yoğunluğu Artıyor

EGE HABERLERİ 27.03.2025 - 12:59, Güncelleme: 27.03.2025 - 12:59 1017+ kez okundu.
 

Konak Belediyesi’nin Giysi Market’inde Bayram Yoğunluğu Artıyor

Konak Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veren Giysi Market, Ramazan Bayramı öncesinde yoğun ilgiyle karşılaştı. Bayramlık kıyafetlerini almak isteyen aileler, erken bayram sevincini yaşamaya başladı.
Haber ege: Konak Belediyesi’nin sosyal belediyecilik örneklerinden biri olan Giysi Market, Ramazan Bayramı öncesinde yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Yıl boyunca binlerce aileye ücretsiz kıyafet hizmeti sunan Giysi Market, bayram öncesinde de ihtiyaç sahibi ailelere kucak açıyor. Sosyal incelemeler tamamlanan başvurularla aileler, çocuklarına yeni kıyafetler alarak bayram sevincini erkenden yaşıyor. Konak Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını en güzel şekilde Giysi Market aracılığıyla gösteriyor. Bayram öncesinde, başvuru yapan aileler, Giysi Market'ten ihtiyaç duydukları yeni kıyafetlerini alarak bayram hazırlıklarını tamamlıyor. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Adil kent eşit yurttaşlık diyerek çıktığımız bu hizmet yolculuğunda, tüm komşularımızın kendini eşit ve mutlu hissetmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın mutlu bir bayram geçirmesi bizleri de mutlu ediyor,” dedi. Giysi Market, çoraptan abiyeye, şapkadan ayakkabıya kadar geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veriyor. Ürünler, ambalajı ve etiketiyle ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor. İkinci el ürünler kabul edilmiyor ve bağışlar, yardıma ihtiyacı olanlar ile yardımseverler arasında bir köprü işlevi görüyor. Giysi Market’e başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne kimlikleriyle başvurabiliyor. Ayrıca, bağış yapmak isteyenler, 0232 425 04 34 numaralı telefondan bilgi alabiliyor.
Konak Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veren Giysi Market, Ramazan Bayramı öncesinde yoğun ilgiyle karşılaştı. Bayramlık kıyafetlerini almak isteyen aileler, erken bayram sevincini yaşamaya başladı.

Haber ege:

Konak Belediyesi’nin sosyal belediyecilik örneklerinden biri olan Giysi Market, Ramazan Bayramı öncesinde yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Yıl boyunca binlerce aileye ücretsiz kıyafet hizmeti sunan Giysi Market, bayram öncesinde de ihtiyaç sahibi ailelere kucak açıyor. Sosyal incelemeler tamamlanan başvurularla aileler, çocuklarına yeni kıyafetler alarak bayram sevincini erkenden yaşıyor.

Konak Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını en güzel şekilde Giysi Market aracılığıyla gösteriyor. Bayram öncesinde, başvuru yapan aileler, Giysi Market'ten ihtiyaç duydukları yeni kıyafetlerini alarak bayram hazırlıklarını tamamlıyor. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Adil kent eşit yurttaşlık diyerek çıktığımız bu hizmet yolculuğunda, tüm komşularımızın kendini eşit ve mutlu hissetmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın mutlu bir bayram geçirmesi bizleri de mutlu ediyor,” dedi.

Giysi Market, çoraptan abiyeye, şapkadan ayakkabıya kadar geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veriyor. Ürünler, ambalajı ve etiketiyle ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor. İkinci el ürünler kabul edilmiyor ve bağışlar, yardıma ihtiyacı olanlar ile yardımseverler arasında bir köprü işlevi görüyor. Giysi Market’e başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, Konak Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne kimlikleriyle başvurabiliyor. Ayrıca, bağış yapmak isteyenler, 0232 425 04 34 numaralı telefondan bilgi alabiliyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.