İzmir’de Trafikte Satırlı Kavga: Dehşet Anları Kamerada

EGE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2025 - 13:59, Güncelleme: 29.04.2025 - 14:17 391 kez okundu.
 

İzmir’de Trafikte Satırlı Kavga: Dehşet Anları Kamerada

Bayraklı’da iki sürücü arasında çıkan tartışma, satırlı kavgaya dönüştü. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, polis elinde satır bulunan sürücüyü arıyor.
Haber ege: İzmir’in Bayraklı ilçesinde dün akşam saatlerinde trafikte yaşanan bir tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Tartışmanın tarafı olan iki sürücü, araçlarından inerek sokak ortasında birbirine saldırdı. Şok edici anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başlayan iki sürücü, araçlarını yol kenarına çekerek kavgaya tutuştu. Görüntülerde taraflardan birinin elinde satır taşıdığı ve karşı tarafa saldırmaya çalıştığı görüldü. Vatandaşların araya girmesiyle taraflar ayrılırken, olay çevrede büyük paniğe neden oldu. Olayın ardından polis ekipleri hızla harekete geçti. Elinde satır bulunan şahsın kimliğini belirlemek ve yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, şüphelinin kimliği tespit edilmeye çalışılıyor ve çevredeki güvenlik kameraları da inceleme altına alındı. Olayın tanıkları ise yaşadıkları korku dolu anları anlattı. Bir vatandaş, “Bir anda araçlardan indiler, önce tartıştılar sonra biri bagajdan satır çıkardı. Herkes büyük panik yaşadı. Çocuklar bile vardı orada,” diyerek durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. Trafikte yaşanan şiddet olaylarının son zamanlarda arttığına dikkat çeken uzmanlar, bu tür durumların önüne geçmek için caydırıcı cezaların artırılması gerektiğini belirtiyor. Psikologlar ise sürücüler arasında yaşanan öfke kontrolü problemlerine dikkat çekerek, öfke yönetimi eğitiminin önemini vurguluyor. İzmir Emniyeti, konuya ilişkin açıklamasında vatandaşların güvenliğini sağlamak adına olayla ilgili tüm detayların titizlikle araştırıldığını belirtti. Vatandaşlar ise sürücülerin trafikte daha sabırlı ve dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.
Bayraklı’da iki sürücü arasında çıkan tartışma, satırlı kavgaya dönüştü. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, polis elinde satır bulunan sürücüyü arıyor.

Haber ege:
İzmir’in Bayraklı ilçesinde dün akşam saatlerinde trafikte yaşanan bir tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Tartışmanın tarafı olan iki sürücü, araçlarından inerek sokak ortasında birbirine saldırdı. Şok edici anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başlayan iki sürücü, araçlarını yol kenarına çekerek kavgaya tutuştu. Görüntülerde taraflardan birinin elinde satır taşıdığı ve karşı tarafa saldırmaya çalıştığı görüldü. Vatandaşların araya girmesiyle taraflar ayrılırken, olay çevrede büyük paniğe neden oldu.

Olayın ardından polis ekipleri hızla harekete geçti. Elinde satır bulunan şahsın kimliğini belirlemek ve yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, şüphelinin kimliği tespit edilmeye çalışılıyor ve çevredeki güvenlik kameraları da inceleme altına alındı.

Olayın tanıkları ise yaşadıkları korku dolu anları anlattı. Bir vatandaş, “Bir anda araçlardan indiler, önce tartıştılar sonra biri bagajdan satır çıkardı. Herkes büyük panik yaşadı. Çocuklar bile vardı orada,” diyerek durumun ciddiyetini gözler önüne serdi.

Trafikte yaşanan şiddet olaylarının son zamanlarda arttığına dikkat çeken uzmanlar, bu tür durumların önüne geçmek için caydırıcı cezaların artırılması gerektiğini belirtiyor. Psikologlar ise sürücüler arasında yaşanan öfke kontrolü problemlerine dikkat çekerek, öfke yönetimi eğitiminin önemini vurguluyor.

İzmir Emniyeti, konuya ilişkin açıklamasında vatandaşların güvenliğini sağlamak adına olayla ilgili tüm detayların titizlikle araştırıldığını belirtti. Vatandaşlar ise sürücülerin trafikte daha sabırlı ve dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.